Forum klanu Twilight Spirit
Gość
1) Carll
2) Gram około 2-3 lat
3) Byłem w 2 i nie pamietam jak sie nazywały wiem ze jedan sie ropadł a w drugim było 0 jakichkolwiek
rozmow...
4) Chce przystąpić do waszego klanu dlatego ze nudno samemu grać i chciał bym poprostu grac z polakami w jednej druzynie no i oczywiscie
pomagac jak i oczekiwac pomocy
5) Oczekuje od klanu zrozumienia... A kto inny jak polak zrozumie polaka
6) Mam 16 lat... lubie jak klan razem pracuje... nie lubie kłutni wole aby panował w klanie spokuj...
Aktualnie mam 53 lv Dladedancer'em i szukam klanu
Ostatnio edytowany przez Carll (2008-10-26 06:32:30)
Carll napisał:
1) Carll
2) Gram około 2-3 lat
3) Byłem w 2 i nie pamietam jak sie nazywaływiem ze jedan sie ropadł a w drugim było 0 jakichkolwiek
rozmow...
4) Chce przystąpić do waszego klanu dlatego ze nudno samemu grać i chciał bym poprostu grac z polakami w jednej druzynie no i oczywiscie
pomagac jak i oczekiwac pomocy
5) Oczekuje od klanu zrozumienia... A kto inny jak polak zrozumie polaka
6) Mam 16 lat... lubie jak klan razem pracuje... nie lubie kłutni wole aby panował w klanie spokuj...
Aktualnie mam 53 lv Dladedancer'em i szukam klanu
Ad3) jak mozna nie pamiętać nazw klanów w których się było ? no chyba że byłeś w nich bardzo krótko, co wiąże się również z tym że masz małe doświadczenie "klanowe"
Ad6) a] do wieku się nie przyczepie b] nasz klan jest bardzo spokojny i jeszcze nie widziałem żeby ktoś się kłócił z kimś, mówię całkiem serio, aż miło się zalogować do gry. c] Na początku myślałem że to literówka, bo tak to na pierwszy rzut oka wygląda, aczkolwiek na standardowej klawiaturze odległość między "D" a "B" to jakieś 2-3 centymetry
BD sie przyda się a gdzież by nie, zwłaszcza że bd łatwo szybko wyexpić.
Powiedz mi tylko w czym biegasz i jak często grasz?
Gość
Biegam jeszcze z composite armor , composite boots, mithril gauntlets i helmetem a bronie to narazie na shadow czyli ogolnie kijowo troche ze sprzetem postaci...