Forum klanu Twilight Spirit
1) Nick, lv postaci, posiadany sprzęt: Zenetae - Dreadnought 76/SK 64, sprzęt - maj heavy, typhon spear + 3 wide blow, maj jewels set.
2) Jak długo gram w L2? Z kilka lat, ale z przerwami długimi
3) W jakich klanach poprzednio byłem/łam i dlaczego już do nich nie należę? Żadnym
4) Dlaczego chcę dołączyć do TwilightSpirit? Bo mam tu kolegę o wdzięcznym imieniu Aniela
5) Czego oczekuję od Was? Miłej atmosfery
6) Czego możecie się po mnie spodziewać? Uśmiechu
7) Stosunek do pvp i wojen? Ojciec prać? Prać!
8) Kilka zdań o mnie: Casual player, raczej wieczorami. Jednak real ważniejszy, a L2 to z przyzwyczajenia. A tak poza tym to cyklistka, eko-nazistka oraz fanka teorii konspiracyjnych i UFO.
Ostatnio edytowany przez Zenetae (2010-02-25 21:49:41)
Z powodu pkt 6 jestam za
A ile masz lat?
Ostatnio edytowany przez furiat (2010-02-25 23:13:04)
co do punktu 6, to bedziesz spamowac klan czat emotkami typu: ?
punkt 8 mi sie podoba i nieco intryguje, jak bys mogla rozwin pojecie eko-nazistki xD
Mozemy przyjać ze jestem za ^^
Hehe, co do pkt.6 miałam na myśli, że jestem normalnym obywatelem IV RP a może już V RP i że nie będę smęcić na clan chacie. Spamować emotami czata nie będę, bo dzieckiem neo nie jestem. A co do pkt. 8, to tak uroczo mnie nazwano na pewnym forum w wątku dyskusyjnym dot. filmu Avatar. Pojęcie te bardzo mnie rozbawiło, zaciekli i dyszący nienawiścią dyskusanci też, dlatego sobie do CV dopisałam eko-nazistka. Mam nadzieję, że się GreenPeace kiedyś do mnie odezwie